B-INDUSTRIAL 2023 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

El Turisme Industrial tornarà a tenir la seva cita anual al B-INDUSTRIAL,  l’únic espai temàtic dedicat a aquesta modalitat turística, en el marc d’un saló de turisme internacional.

B-INDUSTRIAL ha esdevingut, des de 2017,  el punt de trobada  ineludible per a tots aquells que disposen d’ una oferta de turisme industrial i la vulguin donar a conèixer als 36.000  visitants y més de 1.200 professionals que, de mitjana, venen cada any al  B-TRAVEL.

B-INDUSTRIAL, és també cita obligada per a  professionals i apassionats d’aquest tipus de turisme cultural, ja que durant  la fira tenen lloc les JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL, una magnífica ocasió per conèixer les novetats del sector, fer  networking  i generar oportunitats de negoci. 

B-INDUSTRIAL, posa a disposició dels visitants una ÀREA D’ACTIVITATS on els expositors   ofereixen tallers, tastets, demostracions i representacions per al públic assistent al B-TRAVEL. Després de l’èxit dels dos anys anteriors, enguany tornem a organitzar  un ESCAPE ROOM  d’espionatge  industrial que assegurarà que tots els participants al joc  passin pel vostre estand. 

Tothom  que tingui una oferta de turisme industrial per oferir, hauria d’estar present al  B-INDUSTRIAL de Barcelona.

EL GENERADOR ha estat l’empresa triada per Fira  Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL.

Informació i contacte: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464

 
 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL

Solicitud de participació B-INDUSTRIAL


 

Expositors

A l’edició del B-INDUSTRIAL 2022,  vam tenir els expositors següents:

Ajuntament de L’Alcora (Estand: H-825)

Asturias Turismo Industrial – Sdad. Pública Gestión y Promo. Turística y Cultural Principado de Asturias SAU (Estand: H-823)

Consorcio de Turismo de León – Patronato Provincial de Turismo de León (Estand: I-908)

Deputacion de A Coruña (Estand: I-911)

Diputación Provincial de Almería (Estand: H-821)

Diputación Provincial de Teruel (Estand: G-703)

El Generador Turisme i Cultura SL (Estand: I-906)

European Federation of Associations of Industrial and Technical Heritage  EFAITH (Estand: H-829)

MAKE COMO – Lariofiere  (Estand H-827)

Minas de Asturias – Ayuntamiento de Langreo y HUNOSA (Estand G-709)

Patronat Costa Blanca – Diputació d’Alacant (Estand G-711)

SODEVA (Sociedad de Desarrollo de Valladolid) – Diputación de Valladolid) (Estand: G-705)

Turismo de Segovia (Gestión y Calidad Turística Ciudad de Segovia)  (Estand G-701)

Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: I-921) 


Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’expositors, B-INDUSTRIAL organitza, els dies 9 i 10 de març, les JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL, per als professionals d’aquest àmbit i totes les persones que tinguin interès per la temàtica. Els expositors presentaran els seus projectes i productes de turisme industrial. És una magnífica oportunitat per  conèixer les novetats del sector i presentar-les a la premsa especialitzada, AAVV, operadors i gestors turístics. 

Tots els expositors tindran accés lliure i  gratuït a les Jornades Professionals, així com, els professionals del turisme i els mitjans de comunicació. Les persones  interessades en assistir-hi i que no estiguin compreses en els casos esmentats, podran acreditar-s’hi segons les condicions establertes i que trobareu clicant a l’enllaç que hi ha a continuació, on diu “MÉS INFORMACIÓ” 

 

Programa 2023 

MÉS INFORMACIÓ

 

Galeria d'imatges

2022

Expositors
Activitats
Jornades

2021

Expositors
Activitats
Jornades

2019

Expositors
Activitats
Jornades

2018

Expositors
Activitats
Jornades

2017

Per a visitants

Els dies 24, 25 i 26 de març tindrà lloc una nova edició del B-INDUSTRIAL, l’àrea temàtica de turisme industrial, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL de Barcelona.

A més dels estands, que oferiran les millors propostes de Turisme Industrial internacional, els visitants també podran gaudir de diverses activitats programades; com ara demostracions d’oficis, tallers, tast de productes,  actuacions, etc.

I, com ja és tradició dels darrers dos anys, també podran jugar al  ESCAPE ROOM, on, a més d’acomplir una missió ben emocionant d’espionatge industrial, podran aconseguir magnífics premis que es donaran cada dia als guanyadors de la jornada.


ESCAPE ROOM A L'ÀREA DE TURISME INDUSTRIAL B-INDUSTRIAL

Un any més, la nostra organització secreta necessita contractar nous espies industrials (els darrers van quedar com un colador), així que et proposem participar en el nostre càsting.

Per a això, hauràs de superar una missió d’espionatge industrial a l’àrea de turisme industrial B-INDUSTRIAL, dins el saló internacional de turisme B-TRAVEL, que tindrà lloc els propers dies 24, 25 i 26 de març de 2023 en el Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc, a Barcelona.

Els aspirants podran guanyar diverses recompenses durant la missió, i al final, els millors classificats descobriran els premis que ens portarà el  maletí de l’espia perfecte.  I que es lliuraran divendres i dissabte a les 7 de la tarda i diumenge a les 5 de la tarda.

Seràs capaç d’aconseguir desxifrar els enigmes, sumant punts en el menor temps possible i convertir-te en el millor espia industrial que s’endugui el contingut del maletí del dia?. NOTA: Cada jugador només podrà jugar una vegada i un sol dia.

 

 
VOLS PARTICIPAR-HI?

Si vols experimentar en primera persona com es juga a l’Escape Room co-creat entre AdventuriQ i El Generador, vine a l’esdeveniment (*) amb el teu smartphone (a partir d’ iOS 11.0 i/o Android 5.1 o superior) i segueix les

Instruccions

  1. Segueix aquest link

  2. Crea’t un usuari nou d’ AdventuriQ (si és que no en tens un!).

  3. Un cop t’hagis registrat (o identificat) t’apareixerà una llista d’Aventures. Si ets usuari nou, aquesta llista et sortirà buida. Has de afegir-te l’Aventura fent clic al botó “+ Afegeix Aventura” i escanejar el codi QR o posant el seu Game Pin que et facilitaran al mostrador de EL GENERADOR, ubicat al costat de l’Àrea d’Activitats de la zona del B-INDUSTRIAL.

  4. Un cop t’aparegui l’Aventura al llistat, ja podràs fer “tap” per accedir-hi i jugar!

Nota: No t’oblidis de llegir les regles que apareixeran a la pròpia Aventura dins de l’App.

Esperem que gaudeixis de l’aventura i acompleixis la missió.

(*) Per accedir a la fira hauràs de disposar d’una entrada, una invitació, o estar acreditat com a professional.