B-INDUSTRILAL 2017 LA PRIMERA FIRA DE TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

Els propers dies 21, 22 i 23 d’abril de 2017, tindrà lloc a Barcelona la primera fira d’expositors de turisme industrial, el B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL.

Per primera vegada, el Turisme Industrial tindrà un espai temàtic propi  dins d’un  consolidat saló que, des de fa 25 anys, promociona l’oferta turística d’arreu del món. Això representa la normalització del turisme industrial i suposa l’oportunitat de donar a conèixer el seu gran atractiu  al públic en general.

El B-INDUSTRIAL neix amb la voluntat de ser un referent, i cita ineludible, per a tots aquells que disposen d’oferta turística d’aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir a tots els milers de visitants del B-TRAVEL.

El B-INDUSTRIAL, no només serà un excel·lent aparador del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que es preveu l’organització de presentacions, taules rodones, debats i diferents actes que seran una magnífica oportunitat per al networking  i el coneixement de les novetats del sector.

De manera que,  si teniu alguna proposta de turisme industrial que oferir, no ho dubteu, el vostre Meeting-point és al B-INDUSTRIAL de Barcelona.

EL GENERADOR, ha estat l’empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar, en exclusiva, el B-INDUSTRIAL. Si voleu ser-hi presents, podeu demanar informació i contactar amb nosaltres a: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464 o bé emplenar el formulari següent i ja us contactarem.

 

Formulari de contacte 
 
 

Document de presentació i informació del B-INDUSTRIAL 

Document de presentació i informació del B-TRAVEL

Sol·licitud de participació B-TRAVEL

 

Per a visitants

Els propers dies 21, 22 i 23 d’abril de 2017, tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona, la primera fira d’expositors de turisme industrial, el B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL. Per primera vegada, el Turisme Industrial tindrà un espai temàtic propi  dins d’un  consolidat saló que, des de fa 25 anys, promociona l’oferta turística d’arreu del món.

El B-INDUSTRIAL neix amb la voluntat de consolidar-se i ser un referent. Cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica que vulgueu conèixer tota l’oferta d’aquest atractiu  turisme, i també per aquells que vulgueu descobrir-lo.

Per accedir al B-INDUSTRIAL us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL