B-INDUSTRIAL 2022 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

El Turisme Industrial tornarà a tenir la seva cita anual al B-INDUSTRIAL,  l’únic espai temàtic dedicat a aquesta modalitat turística, en el marc d’un saló de turisme internacional.

B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de ser un referent i punt de trobada  ineludible per a tots aquells que disposen d’ una oferta de turisme industrial i la vulguin donar a conèixer als 36.000  visitants y més de 1.200 professionals que, de mitjana, venen cada any al  B-TRAVEL.

B-INDUSTRIAL, és també cita obligada per a  professionals i apassionats d’aquest tipus de turisme cultural, ja que durant  la fira té lloc la JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL, una magnífica oportunitat per conèixer les novetats del sector, el networking  i generar oportunitats de negoci. 

B-INDUSTRIAL, posa a disposició dels visitants una ÀREA D’ACTIVITATS on els expositors   ofereixen tallers, tastets, demostracions i representacions per al públic assistent al B-TRAVEL. Després de l’èxit de l’any passat, enguany tornem a organitzar  un ESCAPE ROOM d’espionatge  industrial que assegurarà que tots els participants al joc  passin pel vostre estand. Enguany es donaran els premis al guanyador de cada dia, al final de cada jornada.

Tothom  que tingui una oferta de turisme industrial per oferir, hauria d’estar present al  B-INDUSTRIAL de Barcelona.

EL GENERADOR ha estat l’empresa triada per Fira  Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL

 

Informació i contacte: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464

 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL

Solicitud de participació B-TRAVEL

 

 

 

 

Expositors

A l’edició del B-INDUSTRIAL 2022, tindrem una gran oferta de turisme industrial als eEstands següents:


Ajuntament de L’Alcora (Estand: H-825)

Asturias Turismo Industrial – Sdad. Pública Gestión y Promo. Turística y Cultural Principado de Asturias SAU (Estand: H-823)

Consorcio de Turismo de León – Patronato Provincial de Turismo de León (Estand: I-908)

Deputacion de A Coruña (Estand: I-911)

Diputación Provincial de Almería (Estand: H-821)

Diputación Provincial de Teruel (Estand: G-703)

El Generador Turisme i Cultura SL (Estand: I-906)

European Federation of Associations of Industrial and Technical Heritage  EFAITH (Estand: H-829)

MAKE COMO – Lariofiere  (Estand H-827)

Minas de Asturias – Ayuntamiento de Langreo y HUNOSA (Estand G-709)

Patronat Costa Blanca – Diputació d’Alacant (Estand G-711)

SODEVA (Sociedad de Desarrollo de Valladolid) – Diputación de Valladolid) (Estand: G-705)

Turismo de Segovia (Gestión y Calidad Turística Ciudad de Segovia)  (Estand G-701)

Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: I-921) Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’expositors, B-INDUSTRIAL organitza les JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL, per als professionals d’aquest àmbit. Els expositors presentaran els seus projectes i productes de turisme industrial. És una magnífica oportunitat per  conèixer les novetats del sector i presentar-les a la premsa especialitzada, AAVV, operadors i gestors turístics. 
Tots els expositors tindran accés lliure i  gratuït a les activitats  de les Jornades Professionals, així com, els professionals, mitjans de comunicació i interessats que s’acreditin segons les condicions establertes. 
 

Programa 2022

 

Més informació

 

 

Galeria d'imatges

2021

Expositors
Activitats
Jornades

2019

Expositors
Activitats
Jornades

2018

Expositors
Activitats
Jornades

2017

Per a visitants

Els dies 1,2 i 3 d’abril tindrà lloc una nova edició del B-INDUSTRIAL, l’àrea temàtica de turisme industrial, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL de Barcelona.

A més dels estands, que oferiran les millors propostes de Turisme Industrial internacional, els visitants també podran gaudir de diverses activitats programades; com ara demostracions d’oficis, tallers, tast de productes,  actuacions, etc.

També, després de l’èxit assolit l’any passat, el B-INDUSTRIAL 2022 tornarà a organitzar un nou  ESCAPE ROOM on, a més d’acomplir una missió ben emocionant, d’espionatge industrial, es podran aconseguir magnífics premis que es donaran cada dia als guanyadors de la jornada.

El B-INDUSTRIAL ha esdevingut un referent i cita ineludible per a tots aquells interessats en el turisme industrial que vulguin conèixer l'oferta del sector i aquells que vulguin descobrir els seus atractius.

Per accedir al B-INDUSTRIAL podreu fer servir la mateixa entrada al B-TRAVEL. 

ESCAPE ROOM A L'ÀREA DE TURISME INDUSTRIAL B-INDUSTRIAL

La nostra organització secreta necessita contractar nous espies industrials (els darrers van quedar com un colador), així que et proposem participar en el nostre càsting.

 Per a això, hauràs de superar una missió d’espionatge industrial a l’àrea de turisme industrial B-INDUSTRIAL, dins el saló internacional de turisme B-TRAVEL, que tindrà lloc els propers dies 1, 2 i 3 d’abril de 2022 en el Pavelló 8 de recinte firal de Montjuïc, a Barcelona.


Els aspirants podran guanyar diverses recompenses durant la missió, i el guanyador absolut de cada dia s’endurà el maletí de l’espia perfecte que conté extraordinaris premis top-secret.

Seràs capaç d’aconseguir desxifrar els enigmes, sumant punts en el menor temps possible i convertir-te en el millor espia industrial que s’endugui el maletí del dia?.
 

 
VOLS PARTICIPAR-HI?

Si vols experimentar en primera persona com es juga a l’Escape Room co-creat entre AdventuriQ i El Generador, vine a l’esdeveniment (*) amb el teu smartphone (a partir d’ iOS 11.0 i/o Android 5.1 o superior) i segueix les

Instruccions
  1. Descarrega’t la nostra App gratuïta des de la teva botiga Apple App Store o Google Play Store cercant la paraula “adventuriq

  2. Un cop instal·lada, obre-la, dóna-li els permisos que necessiti: l’App ha d’accedir a la càmera per escanejar QRs, al GPS per posicionar els reptes geolocalitzats, i a l’espai on es desen les fotos del mòbil per desar les fotos que et proposin fer alguns dels Reptes.

  3. Crea’t un usuari nou d’ AdventuriQ (si és que no en tens un!).

  4. Un cop t’hagis registrat (o identificat) t’apareixerà una llista d’Aventures. Si ets usuari nou, aquesta llista et sortirà buida. Has de afegir-te l’Aventura fent clic al botó “+ Afegeix Aventura” i escanejar el codi QR o posant el seu Game Pin que et facilitaran al mostrador de EL GENERADOR, ubicat al costat de l’Àrea d’Activitats de la zona del B-INDUSTRIAL.

  5. Un cop t’aparegui l’Aventura al llistat, ja podràs fer “tap” per accedir-hi i jugar!. Nota: No t’oblidis de llegir les regles que apareixeran a la pròpia Aventura dins de l’App.
Esperem que  gaudeixis de l’aventura i acompleixis la missió.

(*) Per accedir a la fira hauràs de disposar d’una entrada, una invitació, o estar acreditat com a professional.