B-INDUSTRIAL 2017 LA PRIMERA FIRA DE TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

Els propers dies 21, 22 i 23 d’abril de 2017, tindrà lloc a Barcelona la primera fira d’expositors de turisme industrial, el B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL.

Per primera vegada, el Turisme Industrial tindrà un espai temàtic propi  dins d’un  consolidat saló que, des de fa 25 anys, promociona l’oferta turística d’arreu del món. Això representa la normalització del turisme industrial i suposa l’oportunitat de donar a conèixer el seu gran atractiu  al públic en general.

El B-INDUSTRIAL neix amb la voluntat de ser un referent, i cita ineludible, per a tots aquells que disposen d’oferta turística d’aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir a tots els milers de visitants del B-TRAVEL.

El B-INDUSTRIAL, no només serà un excel·lent aparador del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que es preveu l’organització de presentacions, taules rodones, debats i diferents actes que seran una magnífica oportunitat per al networking  i el coneixement de les novetats del sector.

De manera que,  si teniu alguna proposta de turisme industrial que oferir, no ho dubteu, el vostre Meeting-point és al B-INDUSTRIAL de Barcelona.

EL GENERADOR, ha estat l’empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar, en exclusiva, el B-INDUSTRIAL. Si voleu ser-hi presents, podeu demanar informació i contactar amb nosaltres a: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464 o bé emplenar el formulari següent i ja us contactarem.

 

Formulari de contacte 
 
 

Document de presentació i informació del B-INDUSTRIAL 

Document de presentació i informació del B-TRAVEL

Sol·licitud de participació B-TRAVEL

 

Expositors

En l’edició del B-INDUSTRIAL 2017, podreu trobar l’oferta de turisme industrial de  125 municipis, 127 museus o centres d’interpretació i 148 empreses visitables. Així com 76 experiències o paquets de turisme industrial, llestos per comprar.

Totes aquestes propostes les trobareu en els estands següents:

 

As Pontes Experiencia Industrial (Estand: E-553)

 Asociación de Operadores de Turismo Industrial –AOTI (Estand: E-557)

Ayuntamiento de Béjar

 Camara Municipal São João da Madeira (Estand: E-549)

Deputacion de A Coruña (Estand: E-545)

El Generador (Estand: E-557)

Macael Turismo (Estand: E-555)

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya -mNACTEC (Estand: E-543)

Patronato de Turismo Costa Blanca (Estand: E-539)

POZO SOTON –HUNOSA (Estand: E-541)

Segovia Patrimonio Industrial  (Estand: E-537)

Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: E-547)

Jornada Professional de Turisme Industrial

En el marc de la nova àrea temàtica de turisme industrial B-INDUSTRIAL, el divendres 21 de abril tindrà lloc una Jornada Professional de Turisme Industrial, amb ponències, taules redones i presentacions de projectes i productes de turisme industrial.

La Jornada es durà a terme a la Sala de Premsa del pavelló 8, on es fa el B-Travel (entrant a mà dreta). L’idioma de les sessions serà el castellà, tret de la de São João da Madeira que serà en portuguès. No hi ha servei de traducció.

Per accedir a la Jornada cal estar acreditat com expositor o disposar del  corresponent passi de professional, que pot aconseguir-se sol·licitant-lo en aquesta adreça bindustrial@elgenerador.cat  Aquesta invitació NO és vàlida per assistir al cocktail-networking, per al qual es requereix una invitació específica i nominal.

 

Descarregueu el programa
 
 

Per a visitants

Els propers dies 21, 22 i 23 d’abril de 2017, tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona, la primera fira d’expositors de turisme industrial, el B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL. Per primera vegada, el Turisme Industrial tindrà un espai temàtic propi  dins d’un  consolidat saló que, des de fa 25 anys, promociona l’oferta turística d’arreu del món.

El B-INDUSTRIAL neix amb la voluntat de consolidar-se i ser un referent. Cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica que vulgueu conèixer tota l’oferta d’aquest atractiu  turisme, i també per aquells que vulgueu descobrir-lo.

Per accedir al B-INDUSTRIAL us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL