B-INDUSTRIAL 2018 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

Els dies 20, 21, i 22 d'abril de 2018, tindrà lloc a Barcelona la segona fira de turisme industrial, el B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL.

Després de l'èxit de la primera edició, el Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d'un saló de turisme que promociona la diversitat d'oferta turística d'arreu del món. Això suposa l'oportunitat de donar a conèixer l'atractiu del turisme industrial al públic en general, al costat de la resta d'oferta turística
El B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de ser un referent i una cita ineludible, per a tots aquells que disposen d'oferta turística d'aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir als milers de visitants del B-TRAVEL.

El B-INDUSTRIAL, no només és un excel·lent aparador del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que, en paral·lel a la fira, hi haurà un programa de presentacions, taules rodones, debats i diferents actes que seran una magnífica oportunitat per al networking, conèixer les novetats del sector i generar oportunitats de negoci.

És per això que tothom que tingui alguna proposta de turisme industrial que oferir, ha d'estar present al B-INDUSTRIAL de Barcelona. El Meeting-point del turisme industrial internacional.

EL GENERADOR ha estat, un any més, l'empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL. Podeu demanar informació i contactar amb nosaltres a: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464 o bé emplenar el formulari següent i ja us contactarem.
 
 
 
 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL 

Solicitud de participació  B-TRAVEL 

 

 

 

Expositors

En l’edició del B-INDUSTRIAL 2018, podreu trobar l’oferta de turisme industrial de  202 municipis, de 6 països;  144 museus o centres d’interpretació i 312 empreses visitables. Així com 125 experiències o paquets de turisme industrial, llestos per comprar.

Totes aquestes propostes les trobareu als estands següents:

 

Ajuntament de L’Alcora (Stand: D456)

Asociación de Operadores de Turismo Industrial –AOTI (Stand: D464)

Ayuntamiento de Béjar (Stand: D458)

Bodega Otazu (Stand: D452)

Camara Municipal São João da Madeira –Portugal (Stand: D468)

Centre Interpretació de l’Or – Inst. Mpal. Progrés i Cultura de Balaguer (Stand: D454)

Deputacion de A Coruña (Stand: D457)

El Generador Turisme i Cultura SL (Stand: D464)

Gestión y Calidad Turística Ciudad de Segovia - Turismo de Segovia  (Stand: D460)

Macael Turismo (Stand: D462)

Manatour – França (Stand: D463)

Museu del Tabac - Antiga Fàbrica Reig – Andorra (Stand: D466)

Patronato de Turismo Costa Blanca (Stand: D455)

Prodetur – Turismo Provincia Sevilla (Stand: D453)

Save Industrial Heritage –Itàlia (Stand: D465)

Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Stand: D461) 

 

 

 

Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’estands del B-Industrial, on els expositors oferiran les seves propostes de turisme industrial i on els assistents podran gaudir de les demostracions, tallers i tastos de l’Àrea d’Activitats, el divendres dia 20 i el dissabte dia 21, s’organitzaran les Jornades Professionals de Turisme Industrial, que seran de gran interès per als professionals del sector, amb l’organització de presentacions de projectes i productes de turisme industrial, debats i un workshop comercial. El programa l’estem confeccionant en aquest moment, i properament el podreu trobar en aquest apartat.

Tots els expositors tindran l’accés lliure i gratuït a les activitats de les Jornades Professionals, així com els professionals i interessats que s’acreditin, d’acord amb les condicions que seran publicades ben aviat. 

 

Programa
 

 

 

Galeria d'imatges 2017

 

 

Per a visitants

Els dies 20, 21 i 22 d’abril de 2018, tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona, la segona fira de turisme industrial, el B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL. El Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d’un consolidat saló que promociona l’oferta turística d’arreu del món.

A més dels estands, que us oferiran les millors propostes de turisme industrial, també podreu gaudir de l’Espai d’Activitats, a la mateixa zona d’estands, on es faran demostracions, tallers, tasts de productes, etc., per gaudir amb tota la família.

El B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de consolidar-se i ser un referent. Cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica i que vulgueu conèixer tota l’oferta d’aquest atractiu turisme, i també per aquells que vulgueu descobrir-lo.

Per accedir al B-INDUSTRIAL us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL