B-INDUSTRIAL 2019 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

 

Els dies 22, 23, i 24 de març de 2019, tindrà lloc a Barcelona la tercera fira de turisme industrial,  B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL.

Després de l'èxit de les primeres edicions, el Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d'un saló de turisme que promociona la diversitat d'oferta turística d'arreu del món. Això suposa l'oportunitat de donar a conèixer l'atractiu del turisme industrial al públic en general, al costat de la resta d'oferta turística
El B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de ser un referent i una cita ineludible, per a tots aquells que disposen d'oferta turística d'aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir als milers de visitants del B-TRAVEL.

B-INDUSTRIAL, no és només un excel·lent aparador del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que, en paral·lel a la fira, dins les JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL hi haurà un programa de presentacions, taules rodones, debats i diferents actes que seran una magnífica oportunitat per al networking, conèixer les novetats del sector i generar oportunitats de negoci.

B-INDUSTRIAL, a més, disposa d’una Àrea d’Activitats on els expositors podran oferir tallers, degustacions, representacions, etc per al públic assistent al Saló. I enguany, com a novetat, proposem la GALERIA DELS OFICIS on, com el seu nom indica, els expositors podran fer demostracions d’oficis artesanals, que després es puguin visitar als seus tallers d’origen.


És per això que tothom que tingui alguna proposta de turisme industrial que oferir, ha d'estar present al B-INDUSTRIAL de Barcelona. El Meeting-point del turisme industrial internacional.

EL GENERADOR ha estat, un any més, l'empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL. Podeu demanar informació i contactar amb nosaltres a: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464 o bé emplenar el formulari següent i ja us contactarem. 

 
 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL 

Solicitud de participació  B-TRAVEL 

 

 

 

Expositors

En l’edició del B-INDUSTRIAL 2019, hi podrem trobar l’oferta de turisme industrial de 262 municipis; 195 museus o centres d’interpretació i 202 empreses visitables. Així com 72 experiències de turisme industrial.

Totes aquestes propostes estaran exposades en aquests estands:

 

·        Ajuntament de L’Alcora (Estand: D170)

·        Asturias Turismo Industrial – Sdad. Pública Gestión y Promo. Turística y Cultural Principado de Asturias SAU (Estand: D168)

·        Ayuntamiento de Béjar (Estand: D161)

·        Bodega Otazu (Estand: D157)

·        Camara Municipal São João da Madeira –Portugal (Estand: D171)

·        Centre Interpretació de l’Or – Inst. Mpal. Progrés i Cultura de Balaguer (Estand: D159)

·        Consorcio de Turismo de León – Consorcio Patronato Provincial de Turismo de León (Estand: D175)

·        Deputacion de A Coruña (Estand: D166)

·        El Generador Turisme i Cultura SL (Estand: D164)

·        Empresa Sagalés SA (Estand D162)

·        Eusakdi Basque Country – Basquetour Agencia Vasca de Turismo (Estand D167)

·        Turismo de Segovia - Gestión y Calidad Turística Ciudad de Segovia - Turismo de Segovia  (Estand: D173)

·        Industrial Travel –Promo. Turísticas en Internet SL (Estand D163)

·        Museu del Tabac - Antiga Fàbrica Reig – Andorra (Estand: D165)

·        Patronato de Turismo Costa Blanca (Estand: D160)

·        Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: D162) 

 

 

 

Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’expositors i d’activitats per al públic del B-Industrial,  el divendres dia 22 i el dissabte dia 23, s’organitzaran les Jornades Professionals de Turisme Industrial, per als professionals del sector, on els expositors presenten els seus  projectes i productes de turisme industrial. També es fan ponències i debats que enguany tindran com a tema:

“El paper del voluntariat en la gestió del turisme industrial. Pros i contres”

 

Tots els expositors tindran l’accés lliure i gratuït a les activitats de les Jornades Professionals, així com els professionals i interessats que s’acreditin, d’acord amb les condicions establertes.

 

Programa

 

Més informació

 

 

Galeria d'imatges

2019

Expositors
Activitats
Jornades

2018

Expositors
Activitats
Jornades

2017

Per a visitants

Els dies 22, 23 i 24 de març de 2019, tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona, la tercera fira de turisme industrial, B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL. El Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d’un consolidat saló que promociona l’oferta turística d’arreu del món.

A més dels estands, que us oferiran les millors propostes de turisme industrial internacional, també podreu gaudir de l’Espai d’Activitats i de la Galeria dels Oficis, a la mateixa zona d’estands, on es faran demostracions, tallers, tast de productes, etc., per gaudir amb tota la família.

El B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de consolidar-se i de ser un referent. Cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica, que vulgueu conèixer tota l’oferta d’aquest atractiu turisme, i també per aquells que vulgueu descobrir-lo.

 

Per accedir al B-INDUSTRIAL us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL.