B-INDUSTRIAL 2021 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

Després de la suspensió forçada l’any 2020, per la Covid-19, els propers dies 11,12 i 13 de juny  tindrà lloc la quarta edició de la fira de turisme industrial  B-INDUSTRIAL 2021, , en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL Barcelona, en el recinte firal de Montjuïc.

Després de l'èxit de les edicions anteriors, el Turisme Industrial torna a tenir un espai temàtic propi dins d'un saló de turisme que promociona la diversitat d'oferta turística d'arreu del món i dona a conèixer als visitants del saló el seu atractiu com una proposta més.


B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de ser un referent i una cita ineludible per a tots aquells que disposin d'oferta turística d'aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als
36.000  visitants i 1.200 professionals que, de mitjana, assisteixen cada any al  B-TRAVEL.


B-INDUSTRIAL, és també un punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que podran participar de la JORNADA PROFESSIONAL DE TURISME INDUSTRIAL, que serà una magnífica oportunitat per conèixer les novetats del sector, el networking i generar oportunitats de negoci. 

B-INDUSTRIAL, disposa d’una ÀREA D’ACTIVITATS on els expositors podran oferir tallers, degustacions, demostracions i representacions per al públic assistent al B-TRAVEL, i enguany- com a novetat organitzem un ESCAPE ROOM d’espionatge industrial que farà que tots els visitants de la fira passin pel vostre estand

Tothom que tingui alguna proposta de turisme industrial que oferir, doncs, hauria d'estar present al B-INDUSTRIAL de Barcelona.


EL GENERADOR ha estat l'empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL.

Informació i contacte: bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464

 

   

 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL 

Solicitud de participació  B-TRAVEL 

 

 

 

 

Expositors

En l’edició del B-INDUSTRIAL 2021, hi podrem trobar una gran oferta de turisme industrial, que ens oferiran en aquests estands:

Ajuntament de L’Alcora (Estand: C154)

Asociación de Operadores de Turismo Industrial – AOTI (C155)

Asturias Turismo Industrial – Sdad. Pública Gestión y Promo. Turística y Cultural Principado de Asturias SAU (Estand: C156)

Consorcio de Turismo de León – Consorcio Patronato Provincial de Turismo de León (Estand: C145)

Deputacion de A Coruña (Estand: C148)

El Generador Turisme i Cultura SL (Estand: C155)

European Federation of Associations of Industrial and Technical Heritage – EFAITH (Estand: C152)

SODEVA (Sociedad de Desarrollo de Valladolid – Diputación de Valladolid) (Estand: C144)

Somriu Balaguer – Inst. Mpal. Progrés i Cultura de Balaguer (Estand: C147)

Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: C147) 

 

 

Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’expositors i d’activitats per al públic del B-Industrial,  hi haurà les Jornades Professionals de Turisme Industrial, per als professionals del sector, on  els expositors presentaran els seus  projectes i productes de turisme industrial. També es faran uns "cara a cara" de turisme industrial, i altres activitats que estem preparant.

Tots els expositors tindran l’accés lliure i gratuït a les activitats de les Jornades Professionals, així com els professionals, mitjans de comunicació i interessats que s’acreditin, d’acord amb les condicions establertes.

 

Programa 2021

 

Més informació

 

 

Galeria d'imatges

2021

Expositors
Activitats
Jornades

2019

Expositors
Activitats
Jornades

2018

Expositors
Activitats
Jornades

2017

Per a visitants

Els dies 11,12 i 13 de juny  tindrà lloc una nova edició de  B-INDUSTRIAL, l’àrea temàtica de turisme industrial, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL Barcelona.

A més dels estands, que us oferiran les millors propostes de Turisme Industrial internacional, els visitants també podreu gaudir d’activitats per al públic. Com ara demostracions d’oficis, tallers, tast de productes, etc., per gaudir amb tota la família.

Enguany B-INDUSTRIAL també us ofereix un nou al·licient, un ESCAPE ROOM, en el que podreu realitzar una missió d'espionatge industrial i aconseguir magnífics premis.


El B-INDUSTRIAL, ja consolidat, s'ha convertit en un referent i cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica del turisme industrial que vulguin conèixer l’oferta d’aquest sector i també per aquells que vulguin descobrir-ne els seus atractius.

 Per accedir al B-INDUSTRIAL  us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL.