B-INDUSTRIAL 2020 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

 

Els dies 2, 3 i 4 d'octubre de 2020, tindrà lloc a Barcelona la quarta fira de turisme industrial,  B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL..

Després de l'èxit de les edicions anteriors, el Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d'un saló de turisme que promociona la diversitat d'oferta turística d'arreu del món. Això suposa l'oportunitat de donar a conèixer l'atractiu del turisme industrial als 36.000 visitants del saló, al costat de la resta d'oferta turística, com una proposta més.
El B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de ser un referent i una cita ineludible, per a tots aquells que disposen d'oferta turística d'aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir als milers de visitants y professionals del  B-TRAVEL.


B-INDUSTRIAL, no és només un excel·lent aparador del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que, en paral·lel a la fira, dins les JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL hi haurà un programa de presentacions, taules rodones, debats i diferents actes que seran una magnífica oportunitat per conèixer les novetats del sector, el networking i generar oportunitats de negoci. 

B-INDUSTRIAL, a més, disposa d’una Àrea d’Activitats on els expositors podran oferir tallers, degustacions, representacions, etc per al públic assistent al Saló. És per això que tothom que tingui alguna proposta de turisme industrial que oferir, hauria d'estar present al B-INDUSTRIAL de Barcelona.


EL GENERADOR ha estat l'empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL. Podeu demanar informació i contactar amb nosaltres a: 
bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464 o bé emplenar el formulari següent i ja us contactarem. 

 

 

 

 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL 

Solicitud de participació  B-TRAVEL 

 

 

 

 

Expositors

En l’edició del B-INDUSTRIAL 2019, hi vàrem poder trobar l’oferta de turisme industrial de 262 municipis; 195 museus o centres d’interpretació i 202 empreses visitables. Així com 72 experiències de turisme industrial.

Totes aquestes propostes estaven exposades en aquests estands:

 

·        Ajuntament de L’Alcora (Estand: D170)

·        Asturias Turismo Industrial – Sdad. Pública Gestión y Promo. Turística y Cultural Principado de Asturias SAU (Estand: D168)

·        Ayuntamiento de Béjar (Estand: D161)

·        Bodega Otazu (Estand: D157)

·        Camara Municipal São João da Madeira –Portugal (Estand: D171)

·        Centre Interpretació de l’Or – Inst. Mpal. Progrés i Cultura de Balaguer (Estand: D159)

·        Consorcio de Turismo de León – Consorcio Patronato Provincial de Turismo de León (Estand: D175)

·        Deputacion de A Coruña (Estand: D166)

·        El Generador Turisme i Cultura SL (Estand: D164)

·        Empresa Sagalés SA (Estand D162)

·        Eusakdi Basque Country – Basquetour Agencia Vasca de Turismo (Estand D167)

·        Turismo de Segovia - Gestión y Calidad Turística Ciudad de Segovia - Turismo de Segovia  (Estand: D173)

·        Industrial Travel –Promo. Turísticas en Internet SL (Estand D163)

·        Museu del Tabac - Antiga Fàbrica Reig – Andorra (Estand: D165)

·        Patronato de Turismo Costa Blanca (Estand: D160)

·        Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: D162) 

 

 

 

Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’expositors i d’activitats per al públic del B-Industrial,  hi haurà les Jornades Professionals de Turisme Industrial, per als professionals del sector, on  els expositors presentaran els seus  projectes i productes de turisme industrial. També es faran uns "cara a cara" de turisme industrial, i altres activitats que estem preparant.

 

 Tots els expositors tindran l’accés lliure i gratuït a les activitats de les Jornades Professionals, així com els professionals, mitjans de comunicació i interessats que s’acreditin, d’acord amb les condicions establertes.

 

Programa 2019

 

Més informació

 

 

Galeria d'imatges

2019

Expositors
Activitats
Jornades

2018

Expositors
Activitats
Jornades

2017

Per a visitants

Els dies 11, 12 i 13 de juny  de 2021, tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona, la quarta fira de turisme industrial, B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL. El Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d’un saló que promociona l’oferta turística d’arreu del món.

A més dels estands, que us oferiran les millors propostes de turisme industrial internacional, també podreu gaudir de  l’Àrea d’Activitats per al públic, a la mateixa zona d’estands, on es faran demostracions, tallers, tast de productes, etc., per gaudir amb tota la família.

Enguany, a més, tenim un nou al·licient per venir al B-INDUSTRIAL, un escape room en el que podreu realitzar una missió d'espionatge industrial i aconseguir magnífics premis.

 

El B-INDUSTRIAL, ja consolidat, s'ha convertit en un referent. Cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica del turisme industrial, que vulguin conèixer tota l’oferta d’aquest atractiu turisme, i també per aquells que vulguin descobrir-lo.

 

 Per accedir al B-INDUSTRIAL  us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL.