B-INDUSTRIAL 2020 LA FIRA DEL TURISME INDUSTRIAL INTERNACIONAL A BARCELONA

Per a expositors

 

Els dies 27, 28 i 29 de març de 2020, tindrà lloc a Barcelona la quarta fira de turisme industrial,  B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL.

Després de l'èxit de les edicions anteriors, el Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d'un saló de turisme que promociona la diversitat d'oferta turística d'arreu del món. Això suposa l'oportunitat de donar a conèixer l'atractiu del turisme industrial als 36.000 visitants del saló, al costat de la resta d'oferta turística, com una proposta més.
El B-INDUSTRIAL va néixer amb la voluntat de ser un referent i una cita ineludible, per a tots aquells que disposen d'oferta turística d'aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir als milers de visitants y professionals del  B-TRAVEL.


B-INDUSTRIAL, no és només un excel·lent aparador del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme, ja que, en paral·lel a la fira, dins les JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL hi haurà un programa de presentacions, taules rodones, debats i diferents actes que seran una magnífica oportunitat per conèixer les novetats del sector, el networking i generar oportunitats de negoci.

B-INDUSTRIAL, a més, disposa d’una Àrea d’Activitats on els expositors podran oferir tallers, degustacions, representacions, etc per al públic assistent al Saló. I enguany, com a novetat, s’organitza un apartat específic d’ENOTURISME on, com el seu nom indica, es podran trobar totes les propostes i experiències turístiques entorn el món del vi.


És per això que tothom que tingui alguna proposta de turisme industrial o d’enoturisme que oferir, haria d'estar present al B-INDUSTRIAL de Barcelona.


EL GENERADOR ha estat l'empresa escollida per Fira de Barcelona, per organitzar i comercialitzar en exclusiva els estands del B-INDUSTRIAL i de l’apartat d’ENOTURISME. Podeu demanar informació i contactar amb nosaltres a: 
bindustrial@elgenerador.cat +34 675 684 464 o bé emplenar el formulari següent i ja us contactarem. 

 

 

 

 

Document de presentació i informació de B-INDUSTRIAL 

Solicitud de participació  B-TRAVEL 

 

 

 

 

Expositors

En l’edició del B-INDUSTRIAL 2019, hi vàrem poder trobar l’oferta de turisme industrial de 262 municipis; 195 museus o centres d’interpretació i 202 empreses visitables. Així com 72 experiències de turisme industrial.

Totes aquestes propostes estaven exposades en aquests estands:

 

·        Ajuntament de L’Alcora (Estand: D170)

·        Asturias Turismo Industrial – Sdad. Pública Gestión y Promo. Turística y Cultural Principado de Asturias SAU (Estand: D168)

·        Ayuntamiento de Béjar (Estand: D161)

·        Bodega Otazu (Estand: D157)

·        Camara Municipal São João da Madeira –Portugal (Estand: D171)

·        Centre Interpretació de l’Or – Inst. Mpal. Progrés i Cultura de Balaguer (Estand: D159)

·        Consorcio de Turismo de León – Consorcio Patronato Provincial de Turismo de León (Estand: D175)

·        Deputacion de A Coruña (Estand: D166)

·        El Generador Turisme i Cultura SL (Estand: D164)

·        Empresa Sagalés SA (Estand D162)

·        Eusakdi Basque Country – Basquetour Agencia Vasca de Turismo (Estand D167)

·        Turismo de Segovia - Gestión y Calidad Turística Ciudad de Segovia - Turismo de Segovia  (Estand: D173)

·        Industrial Travel –Promo. Turísticas en Internet SL (Estand D163)

·        Museu del Tabac - Antiga Fàbrica Reig – Andorra (Estand: D165)

·        Patronato de Turismo Costa Blanca (Estand: D160)

·        Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya – XATIC (Estand: D162) 

 

 

 

Jornades Professionals de Turisme Industrial

En paral·lel a l’àrea d’expositors i d’activitats per al públic del B-Industrial,  el divendres dia 27 de març hi haurà les Jornades Professionals de Turisme Industrial, per als professionals del sector, on els expositors presenten els seus  projectes i productes de turisme industrial. El dissabte dia 28, també es faran ponències i debats amb  la temàtica de “L’enoturisme”

 

 Tots els expositors tindran l’accés lliure i gratuït a les activitats de les Jornades Professionals, així com els professionals, mitjans de comunicació i interessats que s’acreditin, d’acord amb les condicions establertes.

 

Programa 2019

 

Més informació

 

 

Galeria d'imatges

2019

Expositors
Activitats
Jornades

2018

Expositors
Activitats
Jornades

2017

Per a visitants

Els dies 27, 28 i 29 de març de 2020, tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona, la tercera fira de turisme industrial, B-INDUSTRIAL, en el marc del saló internacional de turisme B-TRAVEL. El Turisme Industrial tornarà a tenir un espai temàtic propi dins d’un consolidat saló que promociona l’oferta turística d’arreu del món.

A més dels estands, que us oferiran les millors propostes de turisme industrial internacional, també podreu gaudir de l’apartat dedicat al món de l’ENOTURISME i l’Àrea d’Activitats per al públic, a la mateixa zona d’estands, on es faran demostracions, tallers, tast de productes, etc., per gaudir amb tota la família.

El B-INDUSTRIAL i l’apartat d’ENOTURISME han nascut amb la voluntat de consolidar-se i de ser un referent. Cita ineludible per a tots aquells interessats per la temàtica, que vulguin conèixer tota l’oferta d’aquests atractiu turisme, i també per aquells que vulguin descobrir-lo.

 

 Per accedir al B-INDUSTRIAL o a l’apartat d’ENOTURISME  us servirà la mateixa entrada del B-TRAVEL.